Inschrijven

Het inschrijven is geheel kosteloos.U kunt zich inschrijven via de site of ter plekke middels het inschrijfformulier.

Na ontvangst van het inschrijfformulier ontvangt u een bevestiging van ontvangst. Het inschrijven verplicht u tot niets. Het Keizertje behandelt uw gegevens vertrouwelijk en geeft deze nooit aan derden.

Zodra wij zicht hebben op de plaatsingsmogelijkheden, wordt u daar telefonisch of per e-mail van op de hoogte gebracht. U krijgt dan een intakegesprek, waarin onze huisregels worden besproken en u een rondleiding kunt krijgen door Het Keizertje. Zodra u heeft besloten uw kind definitief te plaatsen, kunnen de plaatsingscontracten ondertekend worden en is de plaatsing definitief.
In verband met de veiligheid van onze kinderen is het helaas niet mogelijk om zonder afspraak een rondleiding te krijgen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Wilt u eerder een rondleiding door Het Keizertje? Dan kunt u contact opnemen met Drs. A. Ceyhan, manager en tevens orthopedagoog van Het Keizertje. Zij is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur of u kunt mailen naar info@hetkeizertje.nl

Inschrijven?

U kunt zich inschrijven via de site.

Hoe kunnen we u helpen?

085 273 58 54

Uitschrijven

Voor het opzeggen van de inschrijving geldt een opzegtermijn van één maand.
U dient dit schriftelijk in te dienen met het beëindigingsformulier, dat u retour kunt terugsturen.