Kinderopvang in Den Haag

Kinderopvang in Den Haag

Persoonlijke en kwalitatief kinderopvang in Den Haag.

kinderopvang in den haag

Kinderopvang in Den Haag

Kinderopvang Het Keizertje helpt u graag bij het maken van de beste keuze.

Hoe kunnen we u helpen?

085 273 58 54

Wat bieden wij?

Op kinderopvang Het Keizertje in Den Haag is er veel aandacht voor de sociaal- emotionele – en cognitieve ontwikkeling.

De groepsruimtes zijn ruim ingericht in educatieve speelhoeken/ toestellen, gericht op de verschillende ontwikkelingsniveaus en behoeftes van de groep. Er wordt onder andere veel aandacht besteed aan taal en woordenschat door middel van diverse leesprogramma’s, voorleesoma, spelletjes, bibliotheek bezoeken, beweging, muziekles, familiemuur en aandacht aan duurzaamheid en natuur.

De groepsruimtes zijn ruim ingericht, rekening houdend met de welgesteldheid van uw kind. De speelhoeken en -toestellen zijn in samenwerking met een specialist ouderengeneeskunde en orthopedagoog ontworpen, gericht op de verschillende ontwikkelingsniveaus en behoeftes van de groep.

Waar staan wij voor?

Uw kind toevertrouwen aan de zorg van anderen, dat doet u niet zomaar. U heeft vast veel vragen.

Om tot een juiste beslissing te kunnen komen hebben wij voor u een aantal aandachtspunten opgesteld:
Wat zegt uw gevoel? Met andere woorden, voelt het voor u en uw kind veilig en vertrouwd?
Hoe communiceren de pedagogisch medewerkers en de kinderen? Durft het kind toe te stappen naar de pedagogische medewerker en hoe reageert deze hierop?
Tenslotte in hoeverre daagt de speel- en leeromgeving het kind uit om de wereld om zich heen te kunnen verkennen? Hoe stimulerend is de pedagogische medewerkster én de omgeving voor het kind zodat het adequaat kan ontwikkelen?
Kinderopvang Het Keizertje hecht veel waarde aan al deze aandachtspunten en probeert het optimaal na te streven.

Er wordt onder andere veel aandacht besteed aan taal en woordenschat door middel van diverse leesprogramma’s, voorleesoma, spelletjes, bibliotheek bezoeken, beweging, muziekles, familiemuur en aandacht voor duurzaamheid, natuur en wetenschap.