Wie zijn wij?

De naam Het Keizertje sluit aan bij het motto van ons opvang “Kind is Koning”. Ieder kind verdient als Keizer-kind respect, liefde maar ook waar nodig sturing, opvoeding en ontwikkeling.

Kinderopvang Het Keizertje biedt persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige zorg. Er is veel aandacht voor natuur en beweging. Onze keizerkinderen spelen met groen en beheren een moestuin, waarbij zij alle zelf verbouwde producten zoals hun tomaatjes of radijsjes mogen plukken en opeten.
Op de groep kunnen zij op ontdekking uitgaan in het unieke speelhuis dat in samenwerking met een orthopedagoog en arts is ontworpen.

Advies op maat?

Kinderopvang Het Keizertje helpt u graag bij het maken van de beste keuze.

Hoe kunnen we u helpen?

085 273 58 54

Wij besteden aandacht aan beweging middels dans en muziek, gym, natuur en wetenschap, unieke kinderfitnessapparatuur en maken wij gezellige momenten mee met Puk! Wij dragen graag bij aan een goede en gezonde ontwikkeling van de kinderen binnen een veilige en vertrouwde omgeving met vaste gezichten. Bij ons staat de algehele kwaliteit en professionaliteit van onze dienstverlening voorop met extra aandacht voor de sociale-, emotionele–, en cognitieve ontwikkeling. De leidsters knuffelen en koesteren, nemen de tijd voor vragen en verhalen, gaan samen op ontdekking af en oefenen bijvoorbeeld samen met de zindelijkheid.

Onze academisch geschoolde orthopedagoog is vrijwel dagelijks aanwezig en begeleidt de pedagogische medewerkers in hun handelen naar de kinderen toe.
Baby’s hebben een eigen dagritme. Hierbij slapen, lezen, eten en spelen de baby’s op momenten wanneer zij daar behoefte aan hebben. Naarmate de baby’s ouder zijn, wordt er in samenspraak met de ouder gestreefd naar de dagritme van de oudere kinderen. Voorspelbaar gedrag en routine momenten zorgen er namelijk voor dat uw kind of baby zich veilig en geborgen voelt. Immers, een veilige basis is een voorwaarde om zich te kunnen exploreren tot zelfstandige individuen.

Wij maken gebruik van diverse taal en woordenschatprogramma’s. Er wordt ook voorgelezen in nauwe samenwerking met de bibliotheek, met gebruik van voorleesattributen om de fantasie van het kind nog meer te kunnen aanwakkeren. De kleuters tussen ongeveer 2,5 en 4 jaar bieden wij een peuter-plus groep aan op peuter academisch niveau, ter voorbereiding op de basisschool. Ook maken wij uitdagende uitstapjes naar bijvoorbeeld het speelparadijs, de bibliotheek, het strand, de supermarkt of de kinderboerderij.

Kinderopvang in Den Haag

Bent u op zoek naar een Kinderopvang in Den Haag?